Hotel & Gasthof Hubertushöhe

Internet included
Parking
Restaurant
Garage

Hartelijk welkom in Hotel & Restaurant Gasthof Hubertushöhe in het Sauerland

3 days / 2 nights, 2 people, double room, breakfast

44.99€ p.P. 89.98€ -58%

4 days / 3 nights, 2 people, double room, breakfast

69.99€ p.P. 139.98€ -57%

About the Hotel & the region

Hartelijk welkom in Hotel & Restaurant Gasthof Hubertushöhe in het Sauerland

In het romantische Latroptal, direct aan het Rothaargebergte, ligt het gezellige hotel in vakwerkstijl Gasthof Hubertushöhe. Laat u zich van de hartelijke service van het hotel overtuigen en geniet van de ligging midden in de natuur van het Sauerland. Tot het hotel behoort een park van 8000 m2. U slaapt in een comfortabele tweepersoonskamer en geniet dagelijks van een uitgebreid ontbijt van het buffet.

Het hoteleigen restaurant serveert een afwisselende keuken en specialiteiten uit het Sauerland. Op het hotelterras geniet u uw koffie en heerlijke huisgemaakte taart met uitzicht op het panorama van het Rothaargebergte. Tegen de avond onspant u zich in de openhaardkamer voor het knisperende vuur. Het hotel beschikt verder over een tafeltennistafel, een ligweide en een watertrapbad. 

Hotel & Restaurant Gasthof Hubertushöhe is ideaal voor uw vakantie met hond 

Niet alleen u geniet van de warme gastvrijheid in dit hotel - maar ook uw vierbener! Het hondenvriendelijke team heet uw begeleider tevens hartelijk welkom. U vindt diverse plaatsen met drinkwater voor de hond, een hondendouche en een hondenkoelkasr in het hotel - en een voedernap direct op de kamer. Het hotel heeft verder een goed contact met de plaatselijke hondenschool en een dierenarts

Het kleine dorpje Latrop behoort tot de stad Schmallenberg in het Hochsauerland. Het hotel ligt idyllisch tussen bos en velden en biedt een ideaal uitgangspunt voor uw wandeltouren. Geniet van de hemelse stilte: in Latrop is geen doorgangsverkeer. Vlak voor de huisdeur heeft u een directe aansluiting op met meer dan 20.000 kilometer lange wandelpaden van het Sauerland. Een van de bekendste wegen is de 154 km lange Rothaarsteig, die naar een hoogte van tot 840 meter leidt. Het variant in het dal "Hochauerland" ligt direct aan het vakantiedorp Latrop. Iets heel bijzonders is de Waldskulpturenweg tussen Schmallenberg e Bad Berleburg. De moderne kunstwerken van bekende internationale kunstenaars maakt deze weg tot een eenmalige belevenis.

By clicking on the map you agree to our Privacy Policy (especially section Google Maps).

Hotel

Hotel Hotel & Gasthof Hubertushöhe
Address
Latrop 11, 57392  Schmallenberg
Website

Reviews

Rating by
Hotel
Rating
5.4 of 6
Recommend
93.8%
Rate now

Hotel information

Hotel facilities:
  • Pets welcome
  • Internet included
  • Parking
  • Restaurant
  • Accessible
  • Public transport in 500m
  • Garage
Blog preview
We use cookies to provide you with the best service possible. You can find more information in our data privacy policy.