A&O Köln

Internet included
Parking

Gun uzelf met deze waardebon een onvergetelijke trip in de Rijnmetropool Keulen

3 days / 2 nights, 2 people, double room, breakfast

44.99€ p.P. 89.98€ -52%

4 days / 3 nights, 2 people, double room, breakfast

64.99€ p.P. 129.98€ -51%

About the Hotel & the region

U heeft de keus uit 3 A&O Hotels in Keulen:

A&O Köln Dom

Adres: Komödienstraße 19-21, 50667 Köln

Op slechts 100 meter van het hoofdstation en de beroemde Keulse Dom verwijderd, ligt het A&O Köln Dom. Het hotel heeft 41 kamers en u slaapt in een tweepersoons-of een familiekamer met eigen badkamer. 's Morgens geniet u van een uitgebreid all-you-can-eat ontbijtbuffet en daarna gaat u naar de bruisende metropool aan de Rijn. Vanzelfsprekend is wifi gebruik in het hotel inclusief.

A&O Köln Hauptbahnhof

Adres: Ursulaplatz 10-12, 50668 Köln

Uitstappen uit de ICE-trein en naar binnen in het A&O Köln Hauptbahnhof. Slechts een paar stappen van de Dom en het centraal station verwijderd, bevindt zich het A&O Hotel met 31 kamers. Het vriendelijke personeel is 24 uur voor u aanspreekbaar en helpt u graag de weg in de Rijnmetropool te vinden. Direct achter de Dom begint het shoppingparadijs Hohestraße/Schildergasse. Gun uzelf een souvenir en laat u aansluitend vermoeid op de bedden vallen.

A&O Köln Neumarkt

Adres: Mauritiuswall 64-66, 50676 Köln

Het A&O Köln Neumarkt ligt centraal en middenin de levendigheid tussen Neumarkt en Zülpicher Platz. Of u nu gaat shoppen, u culinair laat verwennen of naar een van de talrijke clubs gaat, rond dit A&O Hotel zult u iets vinden. Een grote lobby en lounge nodigen uit te ontspannen en biljard, tafelvoetbal en een kinderspeelhoek geven leuk vertier. Gasten die met de auto onderweg zijn zullen dit hotel met garage onder het hotel waarderen (hier zijn kosten aan verbonden en reservering wordt aanbevolen).

Keulen- de mooiste stad aan de Rijn

Of sightseeing, shopping, uitgaan, cultuur, of lekker aan de Rijn ontspannen, in Keulen is voor iedereen de juiste mix voorhanden. Naast een 2000 jarige geschiedenis met Romeinse torens, Gothische kerken en een bont oud centrum vindt u in de Domstad een breed aanbod van musea en een rijk cultuurlandschap. Geniet, nadat u 533 trappen tot bovenin de Keulse Dom betreden heeft, van een lekker Keuls biertje in een van de gezellige biercafeetjes bij de Dom. Hier beleeft u het typische laissez-vivre en de Keulse levenswijze van haar mooiste kant. In een van de talrijke brouwerijen geniet u van Keulse specialiteiten in typisch Keuls ambiente. 

 


 

By clicking on the map you agree to our Privacy Policy (especially section Google Maps).

Hotel

Hotel A&O Köln
Address
Mauritiuswall 64-66, 50676  Köln
Website

Hotel information

Hotel facilities:
  • Pets welcome
  • Internet included
  • Parking
  • Playground/ play area
  • Non-smoking rooms
  • Bar/Lounge
  • Laundry
Blog preview
We use cookies to provide you with the best service possible. You can find more information in our data privacy policy.